Sunday, January 30, 2011

Welcome Back!!

Hadoiiiyyyaa!!!

Berbulan2 dah aku xjengok blog ni rupanya..
Sampaikan nak sign in tadi pun dah xingat password..mau lebih 5 kali dok cuba, last2 call papa tny kot2 dia ingat..xsangka lak still remember..:-)

Bz la awal2 tahun nie..mcm2 program..
Nie pun amik kesempatan sebab papa tinggalkan broadband kat cni..
leh la ibu update cket2 aper yg patut..
Klu dah balik Kl mmng ibu dah xbuka dah kot..

Si kecik pun dah xberapa kecik dah..already 8 month pun..rasa rugi lak tak update progress dia tiap2 bulan..klu tak, leh la nanti besar2 Ariessa baca balik coretan2 ibu nie..hehe..

ermmm xbole nak ngadap laptop lama2 dah, ariessa pun sama naik nak tekan keybord nie..terpaksa la ibu beralah..

ok tata sume..
nanti2 free i update lagi..:-)