Friday, May 20, 2011

Alhamdulillah..Finally I'm Back To KL..



Alhamdulillah..syukur kepada Allah..



Berkat kesabaran aku selama 3 tahun berjauhan dengan suami n setahun membesarkan anak nun jauh di JB akhirnya pulang menetap di umah kami dan yg plg membuatkan lebih terharu pabila aku n suami akan bekerja di satu opis yg sama..syukur SGT2..lepas nie pagi petang pegi balik keje ngan suami..:-)

Yg paling membuatkan aku happy bila genap2 setahun Ariessa kini dapat bersama2 ibu n papa nya..inilah adiah ibu n papa yg plg xternilai buat anak ibu...sian ariessa yg kurang kasih sayang papanya..so obvious bile ader je mana2 kwn laki ibu yg dukung dia peluk bukan main manje lg..xkesah la sapa2 pun dukung dia..




Tp sekarang ariessa dah jadi anak papa..mana2 papa gi ke situ la dia akan ekori sambil2 nangis nak dukung..huhu..dah tunjuk dah manje dia..ibu pun pelik coz klu ibu jg xde pulak dia nak soh dukung je..hehe..balas demdam kat papa la tue ..lg pun papa rajin melayan anak gegel dia tue..klu ibu..huhu..no manja2...ibu dia garang cket..hihi..




Last Saturday, ibu n papa ader buat sedikit Majlis Aqiqah puteri kami dan juga Majlis Kesyukuran berkat rezeki yg telah di beri Nya kepada kami..semoga hidup kami sekeluarga akan lebih bahagia, dan bertambahlah rezeki buat kami sekeluarga..aminn..


Pics di Majlis Aqiqah Ariessa Sufeeya Bt Irfan Junaidi...






sian budak kecik nie bebai kene pakai dress, pastu xleh merangkak tersangkut..pastu terus zzzz...



Makanan di tempah from First A Catering, Bangi..sgt2 puas hati :-)



geng2 hiking papa..



TQ En. Hazaman for coming..my new boss..



tq zue, min,rock, zul, aja, kak pah n family for coming..



Bubbye korang..next time kite jumpa lg..:p



my lil princess Ariessa Sufeeya...ibu n papa luv u sayang!