Thursday, March 17, 2011

Bahagia nyer bersama keluarga..


Last week bagai di kata, Khamis malam saya bersama Ariessa Sufeeya zass pulang ke umah kami di Bangi..yabedabedu!! Petang tue on da way balik dr opis nak balik umah (umah di JB yer..maklumla ader dua umahkan..)mama tepon, bgtau diorg sume accept adik also nak ke KL..tido umah kami..yay! double happy!! dah lama Tok Ma n Tok Abah xjumpa cucu kesayangan. Dr balik Boy kawin bulan January aritu..(oopps, my adik ipar Mimi dah pun pegnen 5 weeks, alhamdulillah..congrats Boy n Mimi)

So malam tue bermulalah perjalanan aku dr Jb ke Kl n family lak dr Penang to KL..
Aku gerak dr umah kul 8.30pm sampai 11.30 pm..Fuhh..rasa lama gile, penat, ngntuk sume la time drive tue..waduhh..badan ku dah xkuat seperti dulu..skrg nie klu drive sorang balik Kl bukan main penat lg...mesti nak benti rehat2 kan badan..klu dulu2 mmng xpandang dah hentian R&R..berdesup jer balik nak cepat sampai..haha..tp Ariessa rilex jer tido dr mula aku msk highway sampai la sampai depan umah angkat dia baru terbeliak bijik mata...punya la selesa dia dok kat carseat.Tp dah sampai tu mmng xtido la dia sampai kul 3 am..maklumla ramai org dtg umah dok melayan dia.. So sumer malam tue mmng layan mata la sampai kul 3 lbh..papa jer tido awal pg nak gi work..

Friday till Sunday full of activities..jalan2 ronda2 kotaraya....

Bersambung di entry yg lain....(ngah xcited nak buat blog nie..kasi create bnyk2 la....)


1 comment:

faiez said...

excited tgu next entry