Sunday, June 7, 2009

Back To Reality...

Misss u Sayannnggg....

My hubby already back to Kajang...Now stuck kat Senawang, highway jam. Aduss pukul brapa pulak mau sampai..Hope he will arrive home safely.Aminn.
Seronoknyer menghabiskan masa weekend kami bersama. Semalam kami ke The Zone Stulang, Jusco Tebrau City, n Dinner @ Senibong. Seharian full of aktiviti. Sgt2 puas hati.

Opss, sebelum tue aku nak bgtau..semalam aku ngan xcitednyer ke Celcom Centre konon2 nak tukarkan simkad 3G baru.Sampai2 je aku pelik napela xde org pun gate pun tutup.Tp kat gate tulis je ari Sabtu open till 12.00 pm. Kami pun ngan rasa xbersalahnyer turun gak kuar g tny guard buke ke tak..hahaha..skali kene sekolahkan ngan pak guard tu pulak..
"Hari nie kan hari Agung dik..macam mana nie dok Mesia tp xingat Hari Agung..Public holiday.Xbuke"..muahahhaa..xingat langsung...lawak2.Tp bukan kami je yg xalert ngn hari2 cuti cenggini.rupa2 nyer ramai lagi aku tgk yang patah balik masuk kete..muahahhaha..

Kesimpulannyer 3G bradband aku still rosak sampai ke hari nie..almost 2 weeks i can't access intenet.Stressss..nie pun pinjam kawan punya.

Kami ke The Zone sbb pagi tue time dok breakfast, terbaca advertisement Clearance Sale baju2 Branded.xcited la dua2 org nie..skali sampai2 hampeh..xbest langsung!!!!!Macam baju bundle..ceessss!!!!Tp dapat la jugak aku beli cket barang2 umah baru kami ..barang yg buat sayang gelak je kat aku beli bende nie..hahaha..dah lama aku dok cari..(penyepit makanan, ntahla aku pun xtau nak describe ape bende nie)n gunting serba guna Stainless Steel.Murah2 sajerrr...
HEhehe..itu je beli kat The Zone.Sekejap je pergi...

Then kami terus ke JJ Tebrau. Sampai2 terus naik atas nak beli tiket wayang..want to watch Terminator..sampai2 je ramai giler org beratur..give up. Xsanggup nak beratur panjang.So cancel plan kami yg ini.

And we had lunch at Secret Receipe.

Syiok jer layan wifi :-)

Sudah kluar dua dagu la :p

Pastu jalan2 jap dlm tue tgk2 barang kat Seng Q lagi. Saje g ushar2 barang sambil2 dok calculate budget.heheh..n masuk Jusco jap.Beli stock gelas n jug Luminarc lagi..heheh..suke betul aku dok kumpul gelas nie.Pastu g renew our J Card.dah xpired pun.Skali dapat lagi voucher Rm60.Plus Rm70 sayang dapat present menang futsal dulu dah total Rm130.Hehhe..banyak jugak tu.
Aku plan nak beli set Correlle la buat redeem voucher tu..heheh..ok ka??tak pun beli Tefal nyer pan pun ok gak..;-)

Sebelum balik singgah Toys R Us.Hubby beli Transformers 3D Character Magnet ..:-)Rugi aku xbawa my ToysRUs member card..klu tak leh collect point cket lagi dah bole up ke card yg lg best.

Pilih punya pilih n kami amik Optimus Prime!!!!

Balik umah mandi manda n 10pm lebih kami gerak ke Senibong.Late dinner punyerr...nie kes kenyang makan SR punya pasal la nie.n xdapatla makan besaq sngt.menu ala2 kadar je..heheh.kang order melambak2 xabis pulak.

I know what u are doing sayang :-)

Huhuhu..tekun sekali :p

Carrot susu for hubby n Apple Wif Asam Boi for me (sgt sdp gilerr)

Menu late dinner kami (11 pm), jenahak steam halia (siakap sudah abis),Lala masak sambal (nie ape kes ntah dua2 ngidam makan lala padahal b4 nie xpernah order pun..)kailan ikan masin n sotong goreng tepung.

Pueh hati...sume2 yg diorder sgt sedap skali.Especially Ikan n lala..sedappnyerrrr!!!

Balik umah tido dalam kekenyangan.zzzzzzzz.....

Ok citer kisah today pulak.Bangun lewattttt...xbrekfast pun.Kuar lunch terus n kami ke Restaurant Mak Mah kat Taman U.saje g mengimbau kenangan zaman2 belajar dulu.Heheh..Ingatkan dah tutup, coz sejak kuar U xpernah kami ke sana lagi.Klu tak plan kedua kami ke Restaurant pak Ali la.coz situ still buke lagi..Alhamdullilah, sampai2 je tgk masih lagi berdiri teguh restaurant tue.heheh..Suke aku lunch kat sini coz banyak makanan kampung n also ikan bakar.Tapi tadi dah xbnyk sgt ulam2..just lauk pauk n kami pilih Ikan Bakar Terubok.huh..sedap macam makan kat umah.heheh...

Pastu kami singgah menghabiskan masa sebelum sayang balik ke Jusco Bukit Indah. Baru je buka, aku pun lom pernah sampai..jalan2 till 3.30 pm then terus gerak ke larkin dah nak antar sayang pulang...bus nyer kul 4.30 pm n till now dia belum sampai2 Pudu lagi..giler lembab.highway Senawang to Seremban jam!!Dah almost 6 hours..xsampai2 lagi.Sian sayang sampai lewat umah sok pulak nak bangun awal g keje :-(

Ok,cukup citer weekend aku kali nie. I'm very happyyyyyyy!!! Thank you for everything sayang!!

1 comment:

noorulaz said...

Now i knew where those double chin comes from..