Friday, June 5, 2009

Benci..Munci..

Arrrgghhh..dah lebih seminggu tak update blog.
Nie 3G punya pasal la..aku dah tau rosak kat mana...rupa2nyer selama nie aku ingtkan modem yg rosak..tp tidakkkkkkkkk...SIM kad yg rosak!!!

Sok nak g Celcom Centre pi tukaq baru..hopefully terus boleh online..
tensen tull!!!mati kutu aku seminggu tanpa internet..

Nie i pinjam Hajar punya tenet kejap..heheh..pinjam ek hajar,awak balik KL kitorang lak dok guna ini broadband..toche2.

Yey!!!!!Malam nie sayang sampai...syioknyer..macam2 plan aku tuk weekend nie :-)
Aktiviti wajib ialah makan seafood kat Senibong..beshhhnyer :-)
Sok jugak nak tgk wayang..sian sayang dah lama dok ajak tgk wayang tp bz kami lately..xmenyempat :-)
pastu nak survey2 lampu,kipas n aircond kat kedai elektrik Skudai..macam best jer kedai tue..besaq..hahah..kat Kl xsempat nak tgk so ushar2 dulu kat JB..bleh bajet2 duit :-)

Ok.Chow..
Nanti2 tenet aku dah leh guna siapla aku citer panjang.....hihihi...bnyk citer nieeeeeee:-)

2 comments:

noorulaz said...

kak juz, kat skudai 1 kedai je.. kat bukit indah lg byk.. 1 advise, kalau rasa nk beli lampu downlight better jgn beli kat kedai2 camtu, boleh dpt lg murah kat kedai borong elektrik masai. kedai2 tu avrg RM12-15. kat kdi borong tu dlm rm7 je.

JUSMALIZA EMIELIA said...

oo yerke nurul
thanz for ur advise..saje survey2 dulu.aah, pernah jugak dengaq kat Masai barang2 elektriknyer murah..

Kene soh irfan dtg sini lagi la, g Masai pulak..hehe..
baru dpt buka blog..
3G problem la..nie pun pinjam kawan je.
Ssh dah nak update :-)