Monday, May 10, 2010

Bestnyer bile kawan2 datang umah..

Saturday lepas my best friend kat UTM Azreen n Shapid datang umah lawat saye..lagipun ader beli set Leesa Formula ngn Reen, terus antar skali la..
Seronok dapat main ngn baby Iman yg montel n Fahim yg sgt peramah tue..heheh..
Pic belum ditransfer lagi..dah ader nnt i tepek pics diorg yg kiut miut tue.heheh..
Best tul borak2 bile lama xjumpe..last jumpa pun time g berbuka puasa ngn geng2 SKK. Bnyk tips2 beranak, menyusu n penjagaan baby dr diorg..Reen, k.jus idolakan Iman yg montel tue..kene blajar ngn Reen nie..hehhe..geram tgk dia..:-)

2 comments:

Mommy Iman said...

Ermmm best betoi dpt gosip sekali sekala,nanti jgn lupe practise segala petua tu ok,moga nanti baby k,jus pun akan membesar bagai juara sumo mcm Iman.Nanti dah deliver sms tau,nak deliver hadiah:)
p/s, Mazwan ckp kitchen kabinet kjus chantek,dah suruh sibuk2 survey nak uat mcm tue jgk,padahal tiang umah pun xnmpk lg:)poyo je lbh

A Happy Wife and A Mommy To-Be said...

heheh..
tula, tp xdpt nak dukung iman..takut lak nak dukung berat sgt dia..hehhe..nak bw perut sendiri pun xlarat..:-)

baby badan cam sumo mmng syiokkan..dah la putih melepak ikut reen..untungnyer..ilang sakit mak yg mcm2 dugaan nak branak ritu..dengar reen nyer citer mmng rasa takut sgt..mcm2 dugaankan?
tp alhamdulillah sumer slamat...

ahha...mazwan dah xcited nak dok umah baru tue..cam umah reen lg la best design kitchen cabinet..dapur semi D mmng besau la..soh mazwan siap duit jer la.hhihi..

klu nak refer sll la beli buku ID Design..best tgk design2 nyer...:-)