Thursday, October 7, 2010

Happy 4 month old sayang..

Happy 4 month sayang..dah besar dah anak ibu. N dah semakin kuat minum susu. Alhamdulillah..Owh, skrg Ariessa dah pandai bergelak ketawa bile org main2 ngan dia. Siap bunyi2 lagi..nie ibu perasan last week. B4 tue klu main2 ngn dia mesti senyum simpul jer..xde bunyi2..skrg dah pandai dah..:-) gud gurl sayang..so sweet..

Pic nie papa amik b4 nak g Aqiqah Auni Zahra kat Kluang last 2 weeks. Muke masham jer sbb ngantuk nak tido.



Aderla 4, 5 kali papa snap terus dia tertido..sian..ngantuk sngt dah..:-)



Sampai nganga mulut2 dia tido..itu mmng betul2 ngantuk la..masa dia tuk tido.Dah biasa dok umah Ibu Azie (kakak pengasuh dia) tito time tu..





No comments: