Sunday, August 22, 2010

Bubbye Papa..:-(

Ermmm, hubby dah on da way pulang ke KL :-( Semoga selamat sampai yer sayang..
Tup tap tup tap sok dah Monday. Keja, keja, keja..Nak tunggu Friday balik punya la rasa lama..xsabar nak jumpa hubby lagi. Ariessa pun xsabar nak jumpa papa dia.
Best sangat spend weekend lepas bersama 2 org yg tersayang. Nanti2 free aku buat entry baru lagi ya!
Nie nak lipat baju timbun2 n nak iron baju stok seminggu. Skrg nie kene iron baju siap2, maklumla dah ader anak kecik nie cam ssh je nak iron baju pagi2. Mana nak siap2 kan dia lagi susukan lg b4 antar dia...baik prepare awal2.
Okla, nak sambung buat keje. Ariessa pun dah nyenyak je tido..

No comments: