Tuesday, August 31, 2010

Happy 3 months old Ariessa Sayang..

Owwh, baby Ariessa Sufeeya dah 3 months already..dah besar dah anak dara ibu nie:-) ibu rasa mcm baru jer Ariessa kuar dari pewut ibu..tup tup dah pun 3 bulan tau. Cepat sgt masa berlalu..n Alhamdulillah, Ariessa kini semakin sihat, montel gitu..dah berapa kg pun ibu xtaula.Lom gi timbang lagi..cucuk pun lom lagi, nak tunggu balik cucuk kat An Nur.


Owh, papa ader present kat dia la kali nie:-) Mothercare Carrier papa beli kat KLCC last week. Lunch time papa kuar gi cari..Nak tunggu kite balik KL lambat pulak, so papa beli dulu la.Carrier nie utk kesenangan ibu bile kite tinggal berdua, senang ibu nak usung Ariessa ke sana ke mari kat tempat sesak2. Gi pasar ramadhan pun leh bawa Ariessa, xyah nak tolak stroller tempat2 sesak.


Testing testing..wah2 , syiok nyer dier dok ngn papa..

Jom jalan2 ...Ariessa dah xsabar nak kuar dah tue..



Owhh..suker nyer dia..:p

Senyuman yg bisa menggembirakan hati ibu n papa..luv u sayang..

huuuu..huuu..auw auw..nak ajak ibu n papa sembang2
Lastweek ibu dah try sumbat puting kat dia..sbb dia suke sgt makan tgn pastu ssh nak tito..bile dah tido jer ibu tarik la balik puting tue,..jgn sampai besar nak puting yer sayang..xcomella isap puting:-)

"Papa, Ariessa dah siap nie.Jom jalan2"

1 comment:

ibu_BatRiSya @wardah said...

besanye patung kat kaki..heheh
k.jus, ms Batrisya 3bln dulu doktor dah suh bukak sarung tgn die..maybe nak suh die blaja genggam kut...