Thursday, June 17, 2010

Stroller utk Ariessa..

Ibu tgh dok survey stroller tuk Ariessa..nak kene beli gak b4 we balik Penang..(tu la, aritu xnak beli awal2)
nak kene curi masa kuar ngan papa g beli nie..tp xtau kat mana yg harga ok n bnyk choice (actually dah ader berkenan dihati) tp xsure yg tgk dulu tue spec nyer ok ke tak?coz xbetul2 pilih lagi..
dah xbole survey2 lagi, nie terus g beli jer..any suggestion? kat Sogo pun ok gak bnyk choice tp xtau la yg nak tue ader ke tak?rasa2 cam ader..lagipun sekali harung leh kumpul points, xrugi..:-)
klu terus g beli kat Butik pun ok gak..tapi mcm mls nak g Midvalley..jauh nak jalan2 dlm tue..tp leh terus g Mothercare cari ape2 yg patut kat baby..hehhe..ibu xsabaq2 nak kuar shoping nie..
ahahah...
ok,kite tgg yer..ikut papa la dia nak bawa g beli mana?

No comments: