Tuesday, June 29, 2010

Tak Abis Pantang Lagi pun..


Aku yang melanggar pantang..Baru 30 hari pantang dah ajak hubby makan luar. nie kes dok tingin makan Choc Moist SR la, time pegnen aritu xdpt makan coz BP tgg so kene jaga makan xleh mkn manis2,skrg nie la msanya aku pulun sakan..last saturday on da way nak g beli tiket bus hubby balik Kl , konon2 nak singgah minum kat mamak Kassim Mustafa kat Sunway. pastu elok dah sampai nampak SR terus tukar plan..org pantang leh makan kek ke?aku belasah je..tak pantang sangat pun :p

Pastu dah alang2 kat situ, ajak hubby singgah Butik Anakku..shopping lagi baju tuk Ariessa :-) best la Anakku kat situ bnyk baju Disney cantik2..tak mcm outlet lain..puas la aku yg dah sebulan xkuar umah sekali harung aku shopping tuk baby..tak sabaq tgg nextweek dah abis pantang dah atuq plan ngn hubby nak g Sogo n Midvalley..then nak bawa Ariessa jalan2 Alamanda teman ibu n papa makan..:-)

Duduk sini mau 4, 5 kali aku dok ulang g Anakku. Nie kes Tok mama soh cari Cradle tuk si kecik tu la..puas kami cari dari bertam, g Anakku Sunway, Billion, pastu g Sunway carnival sumer takde..last2 semalam ibu n tok abah g Anakku Carfeour baru jumpa..hehe..aku yg dok pulun jalan siang hari xde la rasa sakit..bile mlm je hah..baru ko tau sakit pinggang..tp sat ja pas sapu minyak ok dah la..

owhh, sungguh nikmat biler dapat lepak2 makan camni...

Aku yg gumuks..kene turun 10kg lagi kot..camne klu ader kek depan mata???pasni Herbalife la jawabnyer..nak lasak2 xcersice mcm tak yakin lagi..ngilu je rasa..kene kurus gak ni..raya dah nak dekat :-)



nyenyaknyer Ariessa tito dlm Cradle yg Tok mama kasi nie..macam tuan puteri dia no..nangis2 je terus ayun cradle tue dia pun sambung tido balik..senang tull!


2 comments:

byya said...

Kak Jus, lamanya xjumpe. Dah give birth dah. Comelnye!!! Kebetulan jumpe blog kak jus link ngan noorul n kwn byya :-)

gismo82 said...

wah..comelnye arisa...salam kenal..