Monday, June 21, 2010

Sukernyerr ibu bawak jalan2 :-)


Ariessa sangat suke bile papa bawak dia naik car, xkisah la g mane2 pun..hehe.So far dok ulang alik dr umah in law ke umah kami la..then bawak dia g Klinik..owhh, lupa ibu nak citer aritu ibu terpaksa bawak Ariessa jupe doctor..idung ariessa tersumbat xleh nak nafas :-(..nnt ibu citer dlm entry lain ye..
Tapi bile masukan si tecik nie dlm car seat dia rasa sian jer..tecik comel je dok dlm tue..tp dia xngs pun..suke lak tue.hehe..ibu yg riso rasa mcm xselesa je dia dlm tue.hehe..
Insyaallah, this coming Friday, pas ibu check up ngn Dr Fatimah, kite sume nak balik Penang jumpe Tok Mama n Tok Abah pulak..beshhnyer..pastu nanti ibu bawak Ariessa g cucuk kat Penang la yer coz Sabtu nyer dah date Ariessa tuk cucuk..mulanya ibu sekali harung je nak cucuk Friday tue jugak..awal sehari tp takut lak Ariessa xselesa n bdan lemah then nanti nangis je dl kete..riso ibu..so ibu decide kite cucuk kat penang jela yer...
ooo, si tecik dah bangun nak susu..then ibu nak bg mandi..skrg tgl ibu n Ariessa je kat umah..papa g work..senang nak jaga budak tecik nie dia tido je aku leh la buat keje ape2 yg patut..membasuh, sidai baju then sambung masak..owhh, indahnyer idup jadi seorang suri rumah sepenuh masa melayan buah hati (baby n papa nye) ..ok, nanti sambung lagi ye...:-)

5 comments:

RieNa said...

eh jus, nk jumpa ariessa bila dia blk penang nanti.

sms riena nnti ok!

arienaz@yahoo.com

syedina said...

kak juz...ltk la gamba bby byk2...

A Happy Wife and A Lovely Mommy said...

Ok Riena, insyaallah..balik Friday nie..nanti jus sms ok :-)

A Happy Wife and A Lovely Mommy said...

heheh..suke ek dina tgk gambar ariessa :-)

weekend lepas xamik gambaq dia pun.papa dia tgl camera pulak..:-)
penat je pakai lawa2 tp xde org amik gambaq dia..heheh..

A Happy Wife and A Lovely Mommy said...
This comment has been removed by the author.