Friday, July 16, 2010

Si tembam yg dah pandai ajak bermain dgn nya...

Papa skrg nie keje dia dok amik gambaq si tecik jer..suker betul..especially time ariessa tgh syiok dok main2..nanti biler org paggil dia terus pandang camera tau org amik gambaq dia..hehe..
So, ibu aper lagi..biler dah ader gambaq bnyk2 barula syiok buat blog..:-)
Pics nie papa amik lastweek, ariessa bermain2 dlm babycoat nyer...

I Love Daddy..

hah..xcited betull..

sampai menguap2..

Ariessa ngan bear nyer..

pipi tembam nak cubit2 tue..

peha pun dah start menggebu berketak2..

eee, dia dah pandai tgk camera la...gud gurl..


3 comments:

WaRdAh @ ibu to BatRiSya said...

kjus, dlm babycot tu set bedding ape ye? comel..

A Happy Wife and A Lovely Mommy said...

Aussino nyer comforter..geng2 opis la adiah kan tuk k.jus..cantikkan?suker sgt..hehe

WaRdAh @ ibu to BatRiSya said...

haah..cantik2..ooo yg nila yg diorg bg tu ek...nak g serbu aussino gakla tp masalahnye thn bile ntah Batrisya nak duk atas katil sdiri...huuhu