Friday, July 16, 2010

Syioknyer Ariessa jalan2 Alamanda :-)

Last Monday ibu, papa, tok ma n tok bah bawa Ariessa jalan2 Alamanda..syiok nyer dia dok dlm stroller baru dia..diam jer dia ek bawa jalan2..senang betul..

Dulu2 Ariessa dlm pewut, weekend je mesti ibu n papa bawa Ariessa jalan2 Alamanda..sampai time dah nak beranakkan Ariessa pun ibu still degil gak kuar jalan2 wlpun Dr sll ingatkan ibu soh rehat je kat umah..hehhe..

Jom la tgk gambar Ariessa jalan2 Alamanda :-)

Ibu yg xcited nak shopping ..

Eh, tito pulak dia ek..


Tok bah n Papa jaga Ariessa jap..ibu n Tok Ma nak shopping tudung raya :-)

Sedap jer dia tito dlm stroller..

Baru pas minum susu...

Dia dah jaga dah..

Biler dah jaga mula la tengok merata :-)

Dah tito balik..time nie kat foodcourt minum petang..


Ariessa sangat suke jalan2, n senang nak handle dia bile kat luar..klu hukhekhukhek pun sbb nak nyusu je..:-) pasni kite gi jalan2 lagi tau..

3 comments:

syedina said...

Hehe...klo ms mgmdung dl kak juz ska jln2..confirm punyer ariessa pun sk jln2...hehe silap2,xnk duk umah..nk jln2 je...hehe

noorulaz said...

kak juz, mcm byk muka irfan kan?

i k i N said...

hihi :D sonot2...shopping dgn anakanda