Friday, July 16, 2010

Tok Mama n Tok Abah kat umah Ariessa skrg nie..

This week seminggu mama n abah kat sini..sngt suke saye bile yg tersayang sumer nyer berada di sisi..n semestinya bile ader ramai2 yg leh tlg jaga ariessa..so ibu boleh la relax2 bnyk masa buat blog..hehe..mama rajin tul jaga cucu kesayangannyer..asal ek ek cket jer terus dukong dodoi2 dia..heheh..manje la cucu sorang nie..syiok la org dok dukong dia yer..klu dok ngn ibu dah sampai nangis kuat2 barula ibu angkat yer..sian dia..yerla, ibu bnyk keje nak ngemas umah, basuh baju n masak lagi papa balik work nak makan..


Tok mama yg tak berapa sihat sgt still kat wheel chair lagi terus jadi kuat bile dok ngn ariessa..dulu2 mama xberapa kuat sgt nak dukong baby coz cepat jer lenguh tgn..tp skrg nie klu dukong ariessa punya la lama..aku lak tgk cam lenguh je sbb klu aku dukong pun kejap2 je sbb mmng lenguh pun..berat budak kecik nie..:-)


Alhamdulillah, mama pun dah semakin sihat sekarang..cuma kaki je lum betul2 sembuh coz tulang kat punggung lom betul2 tumbuh sepenuhnye..so Dr xkasi jalan lagi..kene gerak ngn wheel chair..skrg nie pun still dlm treatment lg..hopefully mama cepat sembuh leh jalan seperti dulu..bukan ape, sian abah nak kene buat sume keje rumah..nak2 aku lak sorang je anak pompuan, dok jauh lak tue..adk laki ader je kat umah tp yerla, klu laki nie lain cket..nak ngemas masak xberapa terer sgt...bole tolong camcam tue jerla...


Kakak, irfan n baby Ariessa doa mama cepat2 sembuh yer..


@ Lovely Home Alamanda..

No comments: