Monday, November 2, 2009

Mood Sedih :-(

Sedihnyer, bangun2 tido (petang) terus teringat kat hubby :-(

Rindunyerrrrrr..

Nie yg xbestnyer klu cuti lama cket..then lama spend time together. Macam2 kenangan yg bermain dlm fikiran aku nie.Today kami berdua on leave..Niat asal nak g check up today..tp dah g awal Saturday lepas tp still cuti lagi arini..dah rancang awal..Pasni aku citer check up pulak.

Pegnen kali nie, rasa cengeng semacam je..kejap2 rasa sedih..adeh, napela tak kuat langsung..xmacam dulu2. Time dok jauh2 dulu ok je aku handle sowank2..Sian je hubby kene layan nangis rindu wife nyer nie..cam tadi la, bangun2 tido, aku tido petang tadi dari kul 6 till 6.45 pm br terjaga..then terasa macam hubby ader kat sebelah je..terus tepon dia yg skrg tgh on da way balik by bus..nangis2..adeh, macam2 la..tula, tido lagi petang2..bangun mesti mood xelok je..

Tapi, pas solat Magrib n baca AlQuran cket tadi, alhamdulillah..mood dah semakin ok..biasala kot camnikan??? Tak sabar nak tunggu sayang sampai umah n nak sembang lama2..sok dia cuti lagi, nak g settle cket lagi hal kat bank...

ok, cukup2 sudah entry sedih, xelok sedih lama2..xelok tuk my baby dlm perut ibu nie...:-) pasni entry kasi happy pulak ye!

No comments: