Sunday, November 8, 2009

Pesan Toto je lah...

Mama n abah now on da way g Danok, Thailand. Nak g makan tomyam sedap la tue :-) Adehh, kecur air liuq aku..sedap weiii..xleh celen punya..ahahaha. Antara menu yg di order, tomyam campur, asam pedas siam, ayam goreng serai, ikan goreng n ulam-ulaman n sambal belacan yg sedap bangat. Owwhh, biler lagi leh makan kat restaurant Laila, Danok tue :-)



Hihihi..nie pic 5 tahun yg lalu, wif my family..time nie dok cinta sakan lagi, sporting nyer abah bawak g makan2 kat Danok lagi..:-) Menu xnampak pulak..buah kelapa pun jadila..:p kurus giler time nieh..heheh

Actually, mama call tny mau pesan apa..coz klu dah masuk sana mesti skali harung g shopping barang2 siam. Aku pun ape lg, dah alang2 dok cari Toto, pesan kat mama jerla..iyerla, stok toto nie kene bnyk, nnt dah masuk umah, adik bradik dtg tido, mestila nak hampaq toto kan..maklumla, katil xcukup lagi nak tampung sume bilik :-D actually, bnyk lg brg mcm nak beli kat sana..tp iyorla, dah tak pi sendiri ssh la nak pilih2 sumer..xpela, insyaallah, pasni balik Penang leh pi lagi..dekat je nak masuk sana..~2 hour jer pun. Klu nak makan sedap nie, xkisahla jauh ke tak..bole aje..

Tuk hubby lak, i pesankan Jersey Barcelona. Dah lama dia dok cari..ahahaha..since raya aritu opismate nyer g Padang Besaq , tp xde pulak. Jenuh abah nak cari nie, nak Gred A punya ok..heheehe. Jap g sure abah kasi aku cakap ngn penjual Siam tue..sah dah!ahahaha.."saya mau jersey orange barcelona, lengan panjang size XL gred A punya" kasi sengau cket yer..;p

2 comments:

ija said...

slim shady la k jus!!nmpk lain..hehe

cipan666 said...

slim tak slim sangat lah!
hehehehe :)