Sunday, April 4, 2010

Jalan2 Weekend..

Last Friday, kami ke Alamanda g beli barang2 dapur. Kuar umah pun dah kul 8pm. Shopping till kedai tutup..kul 10.30..then we had dinner kat mamak Precint 9. Lewat punya dinner. Nie gara2, minum petang yg sgt banyak.. i jamu hubby dessert dan juga cucur udang. Terus kenyang nak dinner.


Teh O Panas, Cucur Udang n Puding laici...


Pastu balik umah lebih kurang 12 am. Sambung pulak layan citer kat tv till 3 am. Huh..penat badan...Sok nyer aper lg, lambat la bangun pagi..:-) Kul 10am kot baru kami breakfast. Simple breakfast, roti wif baked beans.

Roti wif baked beans n scrambled eggs..


Saturday, masa tuk jalan2 lagi...1st destination..g settle utang piutang. Biasala awal2 bulan..rutin wajib la g atur bank..then kami ke KLCC..niat nyer nak ke Toy's R us, cari playmap Fisher Price yg tgh sale skrg nie..tp dah abis. Klu tau awal2 lagi aku dah beli kat Toy's R Us Jusco Tebrau..berlambak lg stok..huhu..hopefully ader lagi la yer..sgt chomell n harga pun berbaloi2 after less for member card.

Sunday, time to rehat2 pulak. Tp awal pg we breakfast kat Bangi Kopitiam then g singgah Butik Manjaku. G tambah barang2 baby lagi..nanti free i buat entry checklist barang2 baby yg dah pun dibeli..:-)

No comments: