Friday, April 2, 2010

Last Check Up @ Pakar Puteri, Johor

Wednesday lepas, my last check up ngn Dr Noraini..Till baby 7 month jer Dr Noraini yg pantau my baby. After this insyaallah, i will transfer to Pakar An Nur Bangi wif Dr Fatimah pulak..Coz i already choose hospital tuk deliver nanti...huhu, lagi 2 bulan jer lagi...ibu can't wait to see u la baby :-)

B4 balik, Dr Noraini give all the report termasukla segala report darah yg buat kat laboratory aritu. Then kene 1 injection kancing gigi..huhu..mujurla hubby pun ikut skali coz after that kami terus balik KL. Klu tak mau kebas tangan aku drive balik sana..Mulanya plan nak balik sorang ja, sian lak hubby kene amik cuti tgh2 keje bnyk tue, br blk site bnyk report nak buat..tp mujurla hari b4 cuti tue dia sempat abiskan keje plus big bos pun ok je dia nak cuti..so malam Tuesday tue hubby pun dtg la naik bus kul 10.30pm bertolak dr Pudu..n sampai JB at 2.30am.

N aku pun aper lg, cuti n mc la till today..:-) lagipun tgn yg kene cucuk nie pun bukan main lenguh lg..if aku tak balik pun mesti aku mc jugak..heheh..nie dah masuk ari ketiga baru la rasa kureng cket..klu tak mau angkat tgn pakai baju pun terasa tau..

So, sekarang i sorang2 la kat umah..hubby pun lom balik lagi..semalam pun dia balik lambat sbb ader discussion simulation ngn bos nyer..hopefully, arini leh balik awal la coz nak aku plan nak ajak sayang g Alamanda nak beli brg2 dapur. Banyak barang2 dah xde, biasala awal2 bulan sumernyer abis..kene g beli gak nie..:-) Also nak cari present tuk Besday my Dad n tuk my MIL..

Ok, nak g sambung buat desert yg i tgh buat tue..nak tau aper? tunggu....next entry ya!:-)

No comments: