Wednesday, April 21, 2010

Penangan Minyak Urut..



Right now i'm addiccted to this minyak urut....


Taddaa...


Minyak urut Serai Wangi + Limau Kasturi


Minyak angin yg skrg nie aku dok usung je ke mana saja. Even g jalan2 shopping..:-) Buat urut kaki yg semakin membengkak ..Dulu2, b4 pegnen g mana2 nak wangi perfume je..tp skrg nie rasanyer dpt bau minyak angin lagi sedap kot.heheh..sian la kan klu yg xsuke bau2an cenggini, mau tutup idung diorg nie lalu sebelah aku..:-)

Sebelum nie aku dah pernah try minyak pala, gamat n kayu putih..tp yg nie yg paling best baunyer. Lagipun rasa berangin nyer sungguh la nyaman. rasa cam nak ngurut kaki jer tiap masa.ahha..klu kat opis, kejap2 aku g masuk surau g urut. Maklumla, klu duduk kaki tergantung lagila rasa cepat kebas..so, opismate2 yg dok kat area aku tue dah biasa sgt la dok bau minyak angin aku..heheh ..xpe, xlama dah..xsampai sebulan jer lagi dok opis..pastu saya cutii!!

p/s: to hubby: dah ader minyak urut yg best nie kene sll tolong urutkan kaki la yer :-)

2 comments:

Nursuhana said...

best ke minyak ni..kak na pun dah start lenguh2 betis ni..tapi minyak yg ade skrg..mcm tak tahan bau die..mabuk..mungkin bau minyak kelapa kuat sgt kot..

nurulayuni said...

minyk panas ngn org peknen mmg tk dpt dipisahkan..seti pon mcm tu dlu..mmg boleh jd teman rpt..hehe
bile due ni?
jus..award for u..amek sni tau
http://cikpuanseti.blogspot.com/2010/04/award-beautiful-blogger.html