Wednesday, August 12, 2009

Ermm, cam biasa :-)

Cepat nyer masa berlalu..tup tup dah nak masuk Khamis dah tomorrow..entry weekend lepas pun xupdate2 lagi..balik keje penat terus zzz..hehe..macam dipaksa2 pulak nak update blog nie..hehhe..:-)
Ermm, cam biasa tue maksud nyer update citer weekend lepas macam biasa la..Aku nyer aktiviti weekend seperti biasa, full of activities. Klu dah balik jumpa suami macam2 la aktiviti kami bersama, xlekat umah..kuar jer memanjang.Sayang nie jenis yg suke amik angin kat luar..pantang dok umah..heheh :-)Xkisah la ke mana pun, shopping ke, tengok wayang ke, makan2 ke..janji bunyi nyer keluar..hehhe..:-)

Last Saturday, sepagi dok umah, konon2 tunggu org antar our new Tv n installation skali.
Alih2 tunggu punya tunggu till 12 pm, stil xantar jugak..then sayang call rupa2 nyer diorg salah bg schedule..esok petang pulak..cisss!!mujurla tepon tny..klu tak mau berjanggut dok tunggu xsampai2..huhu..

Then, dah xjadi antar, sayang dah soh aku siap2 kuar g Midvalley..B4 tue singgah makan Nasi Kukus Ayam Dara bersama Asam Pedas Ikan Pari yg sngt sedap kat Restoran Zee Nasi ayam Kukus depan Giant Prima Saujana..aku dah penah citer pasal restoran nie dulu..sangat sedappp!!

Ader Wifi ke???:-)

Apple Juice wif Asam Boi..ermm yumyy yummy!

Nasi Kukus Ayam, Kentang, Sambal Udang, n Asam Pedas

Asam Pedas Ikan Pari..

Ayam Goreng Berempah

Kentang Goreng Sambal..


Dah kenyang, then kami ke Midvalley..Jalan2 window shopping..Actually niat kami nak menggunakan voucer Jusco yg dapat hasil dr hadiah menang Futsal n Football tournament yg dikumpul..tp g masuk Jusco xde ape pulak nak beli..pelik jugak..hheheh..simpan lagi voucer..tgg shopping kat Jusco Tebrau la..xramai sgt org cam kat Midvalley tue..nak bayar jenuh beratur panjang..

Hasil yg dikumpul..total all Rm210

Dah penat2 jalan, singgah sebentar makan eskrem at Baskin Robbins..





Ermm, sungguh selera sekali :p

Pastu dah puas jalan, next agenda..g KLCC..jalan lagi kat ctu..tp kejap je..g beli tiket wayang The Proposal..finally dpt jugak tengok citer nie..dah berminggu dok plan tp xjadi2..g beli tiket je dulu, movie start at 9.40 pm. After Maghrib kami ke Ampang, Sayang ader reunion ngn geng2 Pulai Skk dia dulu..actually aku pun bleh join skali..geng Skk jugakkan..tp segan la i, diorg laki2 je jumpa..hehe..so aku dok makan sorang2 la..hubby lak syiok jer rancak dok borak diorg..yg hadir reunion, Irfan, Nazri, Aloy, Wan, n Yen.Seronok tul diorg dok borak..dah lama xjumpa..:-)

Kami terpaksa bersurai dulu, 9.15 pm gerak ke KLCC balik..times to Movie!!Citer sangat best..lawak sgt2..kuat benor sayang dok layan gelak..hahah..

Sampai umah 12.45 pm ...Penat..zzzzzzzzzzzz

Citer Sunday will entry tomorrow (if xtido awal heheh)..


oppss..lupa nak bgtau..present tuk besday sayang kali nie :-)..


2 helai Tshirt Oakley yg diiadam idamkan :-)

No comments: