Saturday, August 15, 2009

Outstation To Bintulu..

Tomorrow, i will going to Bintulu for 1 week. Bukan jalan2 bersuka ria, hehe..going to site survey at Shell, Bintulu.Kami berlima dari JB n 3 from Singapore members.

Tomorrow our flight MH2502 from Senai at 12.45 pm and will reach Kuching at 2.10 pm then 4.55pm from Kuching to Bintulu.We will check in at New World Hotel.

Bermacam2 perasaan yg bermain dalam fikiran aku ini. Takut, seronok, gelisah, gundah gelana..hahha..ape2 la..dahla sorang2 je pompuan dr sini, klu ader geng pompuan skali bestla jugak..at least senang nak bincang hal2 pompuan..huhu. N paling aku takut aku nyer stamina nie..kuat lagi ke?jalan ngn laki g site survey tahu2 jerla..mesti laju giler..then dr kul 8.00 am till 7 pm at site..for 5 days.takut jugak nie..lately selera pun dah macam kureng, lagi la bertambah tidak bermaya..maybe last week straight 5 hari aku berpuasa so dah terbiasa siang je aku xlalu nak makan..macam harini la..xpose pun, tp nak makan pun xde selera..just jamah bubur Mcd n fries je..itu pun xabis..huhu..hopefully, everything will be ok..xnak aku lemah xbermaya..u have to be cargas ok!!!

macam2 la org tua JA (budak2 opis jer tau org tua nie) dok pesan kat aku..Jus, dont forget to bring umbrella, n always bring water..hehe..iyo la..takut demam n cepat penat..riso dia aku nak ikut bdk2 laki nie.."please take care of Jus ok!"huhu..

Barang2 satu apepun belom simpan lagi..tadi g opis settlekan all the PPE yg nak di bawa..then aku ke Jusco beli barang2 cket.Malam jap g la pulun mengemas..

N i will bring together my Laptop nie..tak bole tinggal..kang bohsan aku di sana..huhu.Tp nak update blog nie..belom janji lagi la..kang balik penat terbongkang je..heheh.

Ok.Thats all..

3 comments:

i k i N said...

Bagus!
Kerja bebaik :)
Utk masa depan yg gemilang

JUSMALIZA EMIELIA said...

Thank u Ekin,

Tp nie pesan betul2 ke main2..
hehe..confius gak nie:-)

i k i N said...

betul2 la..hihi
Kutip semua pengalaman dan peluang yg ada.

Hosmet kin pun, tunang die kt Bintulu gak