Thursday, August 6, 2009

Yei..balik lagi esok!!

Now, tgh sibuk2 dok kemas barang2 nak bawa balik sok. Sambil2 dok bertenet sambil dok mengemas. Banyak bende nak bawa balik n sok aku balik drive my car to KL. Kete ader lagi 4000 km b4 nak servis, due date dah nak sampai tp meter xluak bnyk pun..thats y i decide bw balik kete n tinggal sana soh hubby bawa g keje ari2..:-) pasni br bawa balik cni..maklumla klu kete kat cni bukan gerak sgt pun..we all serumah share kete..paling bnyk pun seminggu 2 kali je bw g opis..weekend dah xgerak.

Sok2 ader la org Chevrolet call aku soh g antar servis coz dah sampai date even meter lom sampai lagi..

Barang2 yg nak bawa balik.

1. Policy insurance n Medical Card hubby.

2. Deuter Bag.

3. Karrimor Bag.

4. Compact Camera.

5. Birthday Card to sayang...(yg nie paling penting!..heheh)

No comments: