Friday, September 11, 2009

Waiting For U sayang..

Right now, sayang dalam bus lagi on da way to meet his wife :-)

From KL at 10.30 pm n will reach here almost 2.30 am..japgi i kuar amik kat Larkin then terus Sahur kat luar, kat mana tue xtau lagi..maybe Niqqi's jugak kot :-)kene makan banyak2 japgi, sok seharian mau jalan2..memerlukan tenaga yg banyak..hihihi

Our plan tomorrow, will going to Singapore. Mau jalan2 n shopping at Orchard Road yg sangat banyak shopping complex (jenuh jalan)n also nak buke posa kat Arab Street(nak makan Murtabak Sgpore)..malam pulak mau pi Gelang (yg ala2 Jalan TAR)..plan kami this time nak drive ke sana..last time aku n hubby pergi naik MRT je.Itu pun sempat jalan Orchard n Mustafa Centre (little India) je..

Kami berenam (geng2 opis) dari sini..hopefully jadi la plan sok nie:-)Dah lama aku ngan sayang plan nak drive kat sana..klu dah tau jalan best la drive..pasni leh gi lagi..Nak ke Sentosa Island pulak :-)

Ok, mau tido dulu..mataku pun dah lalok2 nie :-) jap gi kul 2.30am mau bangun amik sayang..yuhuuu!!tak sabaq2 tunggu weeknd camnila..sbb nak jumpa hubby..maklumla weekend wife cengginila gaya nyer :-p

TATA..GUDNITE!!

No comments: