Wednesday, September 30, 2009

Sungguh Terharu....:-)

Saya betul2 rasa sangat2 terharu biler bukak jer blog tadi ramai kawan2 yg wish congrats to me dan juga pesanan2 dari diorang..Thanks sumer :p

To Wardah,

Trima kasih ngan pesanan yg tue, xkisah..lagi panjang lagi bagus..hehe..
N thanks jugak kasi web adress tuk pregnant info tue. Klu ader aper2 nasihat lagi rajin2 la emel kat opis yer:-)hehe..Kat opis skrg batch baru pregnant tahun nie, K.jus, Zue n Lynda..manatau yg branak tahun lepas nak dapat no 2 pulak..hehe..:-) Wardah also take care, dah nak due kan..banyak2 rehat nnt nak guna tenaga yg banyak..huhu..bg seram2 cket:-)ok kim salam Azri..(blog dah macam antar emel je gayanyer)

To Shanz

Thanz yer Shanz, tak sangka u baca gak blog i..hihi..Owhh, bestnyer dpt kembar.Macam baby Q..so cute..Skali dua..tp time nak jaga, hati mesti kental la..hehe..biler lagi leh jumpa baby?aritu seronok sangat secara xsengaja kite terjumpa..xcited sgt..jom la join reunion SKK,,hihi..aritu jumpe baby Syapid, aduss..baik la sangat2 Fahim tue, sng nak bw jalan..:-)

To Ira,

Thank u Ira..Insyaallah pasni rezeki Ira pulak..K.jus doakan mudah-mudahan Allah mempercepatkan rezeki anak buat Ira, doa banyak2 yer..Aminn

To Nurul,

Thanz Nurul..Semoga Allah permudahkan semuanya..Aminn. Dan semoga Nurul juga di murahkan rezeki ..Insyaaallah, lambat atau cepat tue kite tak tahu..doa banyak2 yer.Aminn..

To Cipan 666 (suamiku)

Thanz yer sayang, Insyaallah, semoga Allah mempermudahkan segalanya untuk kita. Kene take care lebih nie..hihi:-)Kali nie pregnant rasa diri lebih kuat, xde hati sedih jer macam last time..maklumla dulu terpisah jauh beribu batu..huhu..
Doa banyak2 utk b n baby yer sayang..:-)

3 comments:

i k i N said...

alahai...kin terlambat baca blog kak jus..huhu..sket busy la br2 blk cuti raya ni.

Anyway.
Alhamdulillah.
Rezeki dr Allah :)

Jaga diri.
Happy2 selalu.
Blog nama 'happy'
so mummy kena hepi gak :)

RieNa said...

alhamdulillah..

riena bleh feel apa yg jus rasa skrg nih..kurniaan lps kehilangan..gembira,syukur,terharu mcm2 lah. insyallah, kali ni baby akan terus stay dgn kita..kena lbh berhati2 lah..

insya-allah,berkat doa semua, jus akan sehat dan sejahtera utk melahirkan baby ni kelak. amin..

jg diri baik2 ya!!

en. irfan, kena manjakan jus berlipat ganda ni..hehehe

JUSMALIZA EMIELIA said...

Ekin,

Thanz ye..K.jus br ader peluang nak balas comment nie..hehe..bz sngt nie..hehe..xdela, nie broadband buat hal ape ntah, skrg dah ok pun..

pasni sonokla nak update blog..:-)

Ikin pun happy jer nampak smlm,hehe..okala xlama la tue:-)
Cadang2 nyer bile tu?hehe..

To Riene,
Thanz for da wish..kite mempunyai pengalaman yg sama..pada masa yg hampir jugak sama..tp riena dah ader baby skrg, alhamdulillah..mesti seronokkan..

Doa2 jus bole seseronok jadi ibu macam riena yer..:-)Aminn...