Saturday, January 31, 2009

Happy Friday..

Today aku on leave..huhu.ikut balik Kl wif hubby semalam..

Nie kes last week aku malas n penat sgt nak bawa balik kete aku punya pasal la..last minute aku ajak hubby teman aku balik Jb..tolong drivekan kete aku ke sana.
So hubby pun terpaksa la ikut aku n cuti for 2 days n semalam aku ikut dia balik cni..coz harini dia dah masuk keje aku lak amk cuti today n this coming monday..heheh..Wilayah kan cuti Isnin nie..aku pun buat2 mcm keje kat KL jugak lah..huhu..

Now,aku tengah bermalas malasan sorang2 dlm bilik sambil layan tenet..actually baru je pas lunch ngan mak tadi..then aku naik atas nak update my blog nie yg skrg dah jarang2 aku jenguk..adehh,mmng betul2 aku xde masa skrg..if aku kat sini wif hubby mmng xde peluang la aku nak update.. konon2 aku nak buat layout baru nie pun x menyempat..dah borink aku tgk blog aku yg agak2 kusam nie..heheh..nak kasi ceria la cket kan..:-)

oopps..sayang call from opis dia...bgtau next week dia ader planning nak g hiking Gunung Ledang ngan team2 hiking opis dia pulak..huhu..
serba salah aku nak bagi dia pi..bukan apa aku takut xckp stamina je..iyerla since dia keje kat luar sana,mana penah buat xtiviti lasak sejak 1 tahun lebih...kang tiba2 nak mamanjat nie larat lagi ke..kene bnyk xcercise la skrg..lately kitorang makan mmng la sgt2 bnyk..bukan kata dia yg baru balik main belasah je makan..aku pun turut tumpang sekaki...
dua2 laki bini sudah gumukksss...:-)

Xsabaq tunggu sayang balik keje..malam nie kitorang ader appointment ngan org bank..ader lagi aggrement yg nak kene sign..huh..macam2.xabis2 lagi..then next week Monday nak kene g Developer pulak nak settle duit untuk installation electrical n water meter..ermm,cepat jugak progress umah nie..hurmm..bagus bagus..:p

*cite2 sebelum nie akan aku update lagi..kasi mood dtg dulu :-)

No comments: