Tuesday, October 6, 2009

Broadband/Modem/Laptop Buat Hal Lagi..

Broadband ku buat hal lagi..ape la masalah nyer..xboleh nak online..huhu..
dahla bnyk mau story..

Adeh.. sabar jerla....

This weekend kene g Celcom centre la, or klu problem laptop alamat lambat lagi la mau ok..

Friday nie hubby will come here..bnyk plan kami yg nak di settle. Hope everything will be ok!


Today, pagi2 tadi sesampai je aku kat opis our Developer call aku, ingatkan dah nak dapat kunci rumah..rupa2nyer kami dapat Free TV 29"..rezeki kami, ok jugak boleh la nak letak kat family area atas..:-)

ok, 1pm already..sambung keje yg melambak tue balik...

TATA.....

2 comments:

sharn said...

K Jus beli rumah kat bangi? landed eh?wah..bestnye, dh nk dpt kunci!bila buat housewarming jgn lupa jemput..hehe..

JUSMALIZA EMIELIA said...

aah Sharn,tp xtaula biler nyer dapat kunci,..

tapi klu dapat pun by next year br duduk,tahun nie xsempat je..

Insyallah, nnt klu buat housewarming mmng cadang nak panggil geng pun..leh skali reunion kat ctu ..heheh..

Sharn bile nak masuk umah br?