Tuesday, February 9, 2010

No Update This Week...

Ermmm, laptop xde..tinggal kat hubby. Coz this weekend balik malas nak usung lagi. Nie pun update kejap guna tenet kat opis. Lunch time leh la curi2 buat kejap.Heheh..

Alhamdulillah, last week nyer jamuan di rumahku bersama geng2 opis berjalan dengan lancar.happy SGT..I will update later..Insyaallah, minggu depan leh create entry bnyk cket, I cuti panjang u..1 week direct..huhu..xsabarnyer nak berlama2 kat umah..leh kemas2 aper yg patut :-)

Tp plan awalnyer mungkin balik Penang 3 hari ..If not, my family yg akan datang. Insyaallah, bergantung pada kesihatan mama. If kami yg balik pun ok jugak, leh la angkut barang2 aku yg kat umah tue..comforter, album kawin kami, n also adiah2 kawin yg bnyk lagi kat umah tue..then ader lg barang yg plan nak beli kat sana..

3 more days nak balik..xsabar tull..mujurla keje pun dah xbnyk..stage menunggu client nyer approve je..pas2 nie mungkin la kembali sibuk..tp arap2 tak sesibuk cam ujung2 tahun aritu la..:-)

Ok, nantikan entry yg akan datang..arap bersabar…heheh :-)

No comments: