Sunday, February 21, 2010

So Many Entry Today..

Banyak nyer entry dah berjaya aku siapkan arini..Maklumla, nextweek xdpt buat..minggu nie tinggal laptop kat hubby..malas nak bawak balik. Coz this coming Thursday balik umah lagi :-)

Ermmm, kejap jer dah nak kene balik JB ..Malam nie balik kul 9 pm wif Rock n Aja..N Rock pun nak menyinggah lawat umah i dulu..jemput2.

B4 tue nak kene settle keje2 umah yg belum siap..nak lap dulu dapur yg still berminyak. Td masak nasi goreng n cokodok pisang tuk hubby. N japgi nak goreng samosa yg masih lagi berbaki dlm freezer tue.

Then nak susun bj yg baru jer lipat masuk dlm almari n sapu cket kat depan tue. Ok got to go now..

---Bubbye--

1 comment:

Tulip said...

selamat menyiapkan kerja rumah ye ;)

tgcre!