Thursday, February 18, 2010

Pre-House Warming bersama JGC members :-)

Entry b4 nie dah pun aku khabarkan last weekend my geng2 opis beramai2, pulang dr PD telah menyinggah ke rumahku...yerla, dah alang2 ader kat sini..bukan senang diorg dari JB nak turun KL nie if takde hal ..klu yg sll datang tue insyaallah, next2 time leh la singgah lagi yer :-)
Actually dah plan awal pun kedatangan mereka ini..so masak2 sumer aku dah get ready awal2 la..tp xde ape sgt pun yg dijamu..bnyk plan asal xdpt dilaksanakan..satay pun xdpt disediakan memandangkan masih di siang hari, so kedai xbuke lg..
ok, xnak citer panjang2..kite tgk gambar jerla :-)

riuh rendah bersama geng2 kamcengku :-)

Si debab Aisy Zafran tengah layan lena..penat sangat berlari ke sana ke sini kat PD tue:-) super duper aktif nyer budak :-)hehhe..jgn mare ek ibu Lidia..


Layan diri masing2..


Tuan rumah yg dok bz menggoreng nugget ayam..makanan lain yg dihidang, mee goreng, ais cream n buah-buahan..


Tada!! Present for Ija :-) sempena last day Ija kat JGC..sob sob..sedih sgt..kurang lagi 1 geng yg best :-(

Ija sgt2 happy ngn baby Aussino comforter tue..xsia2 kami decide beli yg ini..:-)



My opismate yg sangat best dr kiri : Zue, Fatt, Ija, Aja, Me, Dilla wif baby Iyad Mufid n Lidia..

Bubbye Ija, Gud Luck For Ur Future:-) Insyaallah, nnt jgn lupa ketemukan our baby:-)Semoga semuanya selamat..Aminnn


Aisy ngn gaya azannyer..cerdik tull la budak nie..heheh...:-)buat sume org terhibur..

bubye my hubby...i balik JB dulu...:-( aku pun sekali harungla ikut depa balik JB..ermm,tgl la sayang sorang2 kat umah...



Thanz yer kawan2 sumer sbb sudi dtg ke umah saya ini...nanti2 klu dtg Kl singgah la lagi yer..sonok tull biler ramai kwn2 dtg umah..Insyaallah, nnt2 dah get ready buat betul2 nyer House Warming akan dijemput ramai lagi kawan2..plus ngn geng2 opis hubby lagi..huhu..mesti meriah...:-)


1 comment:

Lidia said...

yeeeaaaahhhh..jgn lupe jemput kami lg...dan saye akn dtg lg tanpe diundang...tggukn kedtgnan kami lg...heheh