Tuesday, March 10, 2009

Dah lama xupdate blog..

Pagi tadi punyala bohsann teramat2 kat opis.Ramai yg xde arini, cuti kahwin ,mc, balik kampong ..beria2 aku emel sayang bgtau yg aku bowink n keje pun dah xde..

Tup tup b4 lunch tadi dpt pulak emel soh update all the design. Dah ader new pnid..pulak dah!!
N submit this Friday..including all the BMBQ..that means sketch pun kene update jugak..sudahhhhh…

nie aku xsuke nie tukar2 pnid last2 minute..then nak settle cpt2 pulak..aku dah la nak cuti seminggu weeeeii next week…hopefully till this Friday siap la kot..:-)

Kesimpulannya, tuk piping punya org nie..klu free mmng la sgt2 free goyang kaki kat opis..tp tiba2 ader je bende baru datang..dia jugakla yg tergopoh gapah nak kene siapkan..coz schedule sgt2 la cepat…kejenye xtentu masa..itu yg aku takut sgt klu nak amik cuti panjang g jalan..tkt kene time2 workload banyak..

Tp xkira..cuti ttp cuti..jalan tetap jalan..aku xsabar nak tunggu this Saturday..kami nak ke Bandung n Jakarta for 6 days…so nextweek aku cuti seminggu..dalam kepala otak nie dok pk2 je nak shopping ape..heheh..

Tadi pun dok bincang2 ngan hubby, nampak gaya kene bawa beg besar nie ..nanti xmuat nak bawa balik barang..hehehhe
Besshhhhnyerrrr..aku nak cuti…!!aku nak shhoooppinnggss…….

Owhh!!dah lama jugak rasanya xupdate blog wif pic2 kan..lagipun lately aku bz cket n xsempat nak layan tenet sgt.

Balik Kl baru nie , aku g amik sume pic2 xtiviti2 kami beberapa minggu yang lepas..so bnyak la citer aku nak story this week.

Continue next entry..

No comments: