Wednesday, March 11, 2009

JGC Family Trip (Desaru, 28 Feb 09)

Last 2 weeks kami beramai2 ke Desaru menjayakan our opis trip.Sangat la seronok. everything have been excellent!.coz aku antara ajk2 yg menyibukkan diri tuk menjayakan xtiviti ini..so rasa sngt2 berbaloi la segala perancangan kami..xsangka it’s really successful. Acara permainan kami jugak berjalan dengan lancar..ngan sume kawan2 sngt2 sporting xkira boys n gals..sume nyer join..except 2, 3 org yg pregnant n yg ader baby kecik tue xsesuai la naik main kan..:-)

Yang penting kami sume mmng sngt2 seronok..n terasa masing2 lebih close lagi ..maklumla kat opis bz ngan keje xsempat nak close2 ceggini..:-)
and also Din n Man from Singapore..korang memang "gerek"..hehehe


Pasukan Konvoi..from JJ Tebrau to Desaru Resort.

Our Chalet..sangat2 cantik..Normal price Rm400 per night.

View from balcony..

Posing b4 aktiviti..

Aktiviti yang di jalankan..ennjooyy!!

Sessi suami2 make up isteri..hehhe..time nie la leh tgk bakat suami masing2 make up kan isteri :-)

Malam nyer, xtiviti memanaskan badan di tepian pantai..sampai kul 2 am diorg kat ctu..aku n hubby xjoin pun..penat sgt..tido lebih baik..hehhee :-)

Koleksi pic baby Ammar Naufal..eeee,comell sgt budak nie..geram aku...rasa nak main ngan dia je setiap ari..hihi :-)

Ammar pakai Romper Gap yg auntie Jus kasi...coomell la Ammar nie..:-)besar nnt mesti encemm..hihi...geram SGT!!!



Trip kali nie dpt comment yg sgt2 +ve dari sume2 yg join..so next xtiviti pulak coming soon.pasni cadangnya nak ke pulau pulak...xkire, klu aku dah pindah keje pun nak join jugak..hehehe..boleh??
E.N.J.O.Y !!!!

2 comments:

hajjar-san said...

X BOLEH!!!

JUSMALIZA EMIELIA said...

xkira..nak ikut jugak!!..hahhaha..