Sunday, October 11, 2009

Con't ...

Baru jer pas makan Keow Teow Hongkong..tp ader la separuh jer kot yg berjaya aku telan..mula2 tue rasa macam selera je tp dah masuk mulut tue macam biasala...

Skrg tengah dok layan Cerekarama Anugerah Skrin. Alahai, sedihnyer citer..ini klu tgk ngan sayang nie mesti kat sebelah dia nnt aku dok sok sek sok sek..xboleh la tgk citer sedih2 especially klu ader budak2 ngs2..citer kehidupan suami isteri ..huhu..i'm a bit sensitif bende2 cenggini :-(

Ok sambung citer arinie pulak..

Pagi2 tadi, saya masak nasi lemak utk sayang...1st time masak nasi lemak kat dia..hehe:-)
Itupun mula2 sayang tak kasi masak soh beli jer depan umah tue..xkasi saya renyah2 kat dapur tue..tp ntah nape ntah rasa macam nak masak sngt..padahal xcheck pun barang sume ader ke tak..mujurla sume2 barang ader kat dapur tue..nasi lemak berlaukkan sambal, ikan bilis, ikan masin goreng n telur goreng. huhu, banyak sungguh sayang makan..skali lunch terus la..coz bus nyer kul 2pm, so dah tak lunch.

Ohhh, time aku dok masak nasi kat bawah, aku naik2 bilik je tgk hubby tengah dok membasuh all bj2 yg aku dah kumpul tuk basuh (gn tangan)..nie sume bj2 keje aku. Thanz ye sayang, tolong b basuh baju..maklumla, wife nyer membasuh pun rasa letih sngt..sakit pinggang la naik turun nak bilas baju tue..:-)nie bukan ngada2 tau..mmng lenguh sngt pinggang klu pas basuh baju...pasni sume bj yg nak di basuh guna tangan nie kena la aku simpan, maybe 2 minggu skali kot..tunggu hubby dtg cni tolong basuhkan..klu tak, dobi jer la jawabnyer...

Arini xkemana pun, rehat di dlm bilik sambil2 dok godek2 my new hp nie..pastu g antar sayang ke Larkin, then balik bilik rehat2. Nak kuar g beli barang2 dapur pun rasa malas sngt..sedap sngt rasa badan bila seharian dok landing atas katil jer..huhu..

ok, 10.30 pm already..nak siap2 tido dah..b4 tue jng lupa makan ubat dulu :-)

Gudnite frendzz.....

1 comment:

wardahluvazri said...

xper2...elok la tu, biar irfan buat semua keje...heheheh