Sunday, October 18, 2009

Semoga Lebih Tabah..

Takziah to my housmate Zue, yg baru jer keguguran baby nyer last Wednesday. Aduss, sedih sangat aku nak cerita..inikan yg terpaksa menanggungnyer..kes nyer mmng terjadi likely seperti kejadian aku tempoh hari...


Tak sangka baby yg dah 14 minggu dikandung rupa2 nya sudah tidak lagi bernyawa..coz pada ukuran pertumbuhan baby hanya 9 minggu..so thats means dah 3 minggu baby dah xde dlm perut. n niat asalnyer pergi check pun bukan sbb sakit or ader bleeding aper pun..just tuk pergi amik vitamin n buat buku merah skali n xsangka result yg sebegitu rupa..sama mcm my case previously...Tak tahu punca, tup2 scan2 baby nyer heart beat dah xde..sedih sangat2.


Time zue call bgtau yg baby nyer dah xde tue aku mmng sebak sngt2 tak dpt tahan kesedihan aku..coz aku pernah merasa saat2 seperti itu n aku juga pernah merasa rawatan yg terpaksa aku lalui utk mengeluarkan baby..Ya Allah, sakitnyer hanya Tuhan jer yg tahu. :-(


Skrg Zue pun tengah menjalani rawatan kat Hospital Sg Petani. Balik kampung In Law nyer..arap2 Zue n Min tabah...insyaallah, aper yg berlaku pasti ader hikmah di sebaliknyer..Aminnn..

1 comment:

masrina said...

takziah tuk k zu..sy dpt tau dr k wardah..
smoga tabah mhadapi..Allah lebih tau apa yg terbaik tuk hambaNYA..Insyallah..ada hikmah disebaliknya..