Monday, October 12, 2009

Happy Mommy To Be...

Pagi tadi sampai2 opis buke emel dapat pics yg chummell nie :-) Terus bersemangat nak buat keje..best betul dpt kawan2 yg best camni :-)

Happy sangat!...Thanz to NorHaslinda yg sangat rajin mengedit gambar2 jamuan raya kami last week. "Happy Mommy To Be'...Ya, kami bertiga serumah now tengah pregnant..suprisingly serentak pulak tu:-)Nie yang dikatakan penyakit berjangkit yg elok sekali...



Me, 6 week pregnant..
Ija, same as me..6 weeks pregnant.

Zue, 3 month pregnant...


See, hows happy nyer kami to be a mommy..hehe..Insyaallah, doakan kami bertiga selamat sumernyer..3 serumah yg husband jauh dimata tp dekat dihati..me n zue, masing2 hubby keje kat KL..n Ija pulak laki nyer jauh diperantauan kat Ruwais, Qatar sana...she is very strong lady!!aku dah pernah ader pengalaman biler berjauhan ngan suami camni..sedih sangat..:-(
Seronok rasanya bile ketiga2 kami pregnant serentak..bole share2 citer..then bole kuar g cari baju or suar pregnant sama2, n insyaallah nnt perut dah besar 5 or 6 month dah bole start cari baju baby sama2..syioknyerr!!N yg best nyer leh baca Pa&Ma or Mami n Baby sama2..boleh share info2 bersama...untungnyer..

3 comments:

cipan666 said...

wow...i likeeeee
:)

i k i N said...

oohh...:D

Alhamdulillah.
Rezeki Allah :)

Ni yg kin excited ni..
Ari tu kt rumah Baini,
pit stop yg terakhir open house..
sgt happening dgn riuh rendah budak2...
owh..sgt ceria!
serta menghiburkan.
Mmbakar smgt bg yg single2, bujang2, tunang2 utk cpt2 ke arah 'itu'
hahaha
Doa kan 'kami2' juge ye.

Nti mesti lagi meriah..yeay! :)

Jaga diri bebaik.
Kirim salam sama semua isi rumah.

RieNa said...

1 rumah semua pregnant??

1malaysia betullah~!! hehehe

baguslaa,sama2 saling manjaga..
sure masing2 lebih memahami masing2..