Tuesday, October 27, 2009

Thank U Sayang..

Terima kasih to my hubby yang sangat rajin menukar my background blog nie. Klu nak harap aku, nak tunggu rajin tue datang ntah bile la..cari bukan main lagi..tp nak upload malas!


Malam Sunday lepas la, sayang call me soh tgk blog katanya ader komen yg somebody antar. Tp memandangkan aku dah baik terbaring atas katil get ready to tido, malas dah nak on laptop lagi. So tunggu esok nyer jerla. Tp bgn2 pagi terus tergerak hati nak check saperla komen tue sbb beria dia soh buka kan?Sambil2 siap nak ke opis pagi semalam aku pun on la kejap laptop..tup2 eh, nape my background dah lain....oooo..rupa2nya inila suprise dia yg xsabar2 soh aku buke tgk blog..huhu..patutla semalam sibuk je dia :-)Thank u yer sayang...pinky ader bunge ros..chomelll!! This coming Saturday nak bunga ros betul2 ok!hehehehe.....

No comments: