Wednesday, February 4, 2009

Balik Penang..

Time aku cuti panjang last 3 weeks,sempat jugak kitorang balik Penang,tujuannyer aku nak kene amik balik my car yg aku sempat guna 2 bulan je..then guna my hubby’s car sejak dia di perantauan.Nie dah balik,kene la guna pakai balik kete aku tue.

Last minute punya decision,tempah tiket flight pun 1 day before.Mujurla ader lagi..

Sambil2 menunggu..


Novel nie, sayang beli kat kedai buku kat ctu.A year in the Merde.Menarik criternye,kisah setahun merantau ke France,lebih kurang kisah hidup dia la..hehhe..


Then terjumpa pulak my best frienz kat UTM merangkap my xopismate, Wardah..skrg dia dah balik keje Kuantan,dkt ngan husbandnyer.. (sempat snap dr blkng je :-)


Eh, xde org ke?hehe..xdela,kitorg naik awal..boleh posing2 dulu.

Con’t Next Entry..

No comments: