Tuesday, February 3, 2009

Banyak Keje la pulak..

I'm bz today.Aku ingatkan dah abis keje coz our detail design start balik bulan 3..rupanya ader lagi, rev up pulak..erk, maunyer gelut seharian aku buat bende tue..katanyer nak esok..errkk,mcm xsempat jer.sok seharian lagi terpaksa bertungkus lumus...

aku call my hubby also same,bz benor dia..pagi till lunch time dia meeting ngn bos nye..bnyk keje kata nyer..:-(
balik pun lewat,then sok pagi dah kene bgn awal ..sian dia...so,weekday dia mmng tido awal la..aku xbole la nak kaco dia sgt ,..tepon pun kejap2 je..xlehla nak gayut lama2..xpe,aku sgt2 memahami :-)

ok,aku nak smbng cite percutian aku yg tertunda aritue..:-)

No comments: