Tuesday, February 10, 2009

Membeli Belah Time!!!

View from car's parking...

Lepas je sessi shooting, kami ke Gurney Plaza..shoopinng pulakss!! Tp sebelum tue tgk wayang dulu....

Lama sehhh xtengok wayang..giler argghh..dah setahun 3 bulan aku bergelar isteri,inilah 1st movie yang kami pi tgk kat cinema..sian nyer..

Iyerlakan, aku pas je kawin dah kene tinggal dok sorang2 tanpa suami di sisi..hehe..,nak kuar nengok wayang ngan member malas pulak aku..

Kami tgk citer Twilight..sgt menarik criternya..punyala dok gaduh nak tgk cite nie kan..pusing cari kat KL dah abis..skali balik Penang kat Gurney Plaza ader lagi tayangan nyer..hehe..layan..best giler…tp belum sempat lagi layan novel ..bz bz....tp my adik ipar sudah ader koleksinyer..free2 nanti bole la baca..;-)

Pastu jalan2 shopping pulak..aku plan nak cari jeans..maklumla,dah gumuks skrg nie..kene beli suar baru la..heheh (alasan kot)..puas dok menerai kat Levi's, tp xdak pulak yg sesuai (ketat2 sbnrnyer..) pastu terbekenan pulak jeans Esprit..huh lega, ader jugak size nyer..selesa gitu..color pun not bad la..xdela season sgt..


Pastu masuk Quicksilver n Roxy, hubby beli Tshirt, aku pulak beli tali tag (hehe,iyerke..belasah aje) dah lama aku cari Roxy nyer yg panjang..dulu2 zaman2 blajar dah ader,tp dah xelok..
Beli bukan nak ltk kat tag pun..saja buat gantung dlm kete aku..:-)
Pastu terbekenan pulak ngan manicure set nyer..cute jugak..bentuk kaki..hehe..senang di bawa ke mana2..

Beautiful background ...

Hasilnyer...


Finally...berhasil jugak :-)

Aku suke shopping cni, xramai owank sgt...

Dah penat membeli belah, jalan2 kat luar pulak nak minum petang..sambil layan angin laut..
Tea time kami ..hot chocolate kat Starbucks..oppss..time aku pi nie belum boikot lagi..skrg dah xbole dah..mesti boiikot depa!!

Open space restaurant, luv this place..

Errmm, nak minum ape yer?

Santai...

Kita minum dulu..errmm,,shheddapp!!

Dah puas shooping, kami pun berangkat pulang coz malam nya nak g makan nasi kandaq kat Sunway pulak..

Hatiku berbunga riang...:-)

BAlik naik Ferry pulak...

1 comment:

inda said...

gurney plaza niy kt penank eh? chantek nyer..gamba2 toh sume amik gune kamera cm esah toh eh..taley jd niy kena kat prot beli gak..lawa kaler gamba diye jdik ek