Wednesday, February 25, 2009

Sabor je la..

Tensen aku ngan 3G nie, makin menjadi2 kelembapan dia..dahla aku amik pakej yg paling laju konon2 nyer..hammpehh!!
memang menguji kesabaran aku btul..

aku tengah dok isi online vacancies form nie..punya la lambat..dari aku belum makan nasi sampai dah bertambah nasi dua pinggan n dah abis pun belum lagi abis2..huh..jenuh!
pukul brapa mau tungguu...dah ngantuk nie...

sok aku ingat nak amik borang tuk daftar Board of Engineer..dah lama jadi engineer pun lom lagi nak daftar,..bnyk benefit nyer..baik aku daftar cepat2..pastu minta tolong hubby carikan IR engineer kat ofis dia..senang aku nak apply kat company lain..aku nak pindah KL cepat2...
umah kami pun dah nak siap....wajib pindah dah....

No comments: