Monday, February 23, 2009

SsHoOPpiNng @ PaViLlion..

Last last week kami ke Pavillion. Xsempat aku nak story coz all the pic, dlm my hubby's camera, so xbest la klu citer xdak gambarkan..so balik semalam aku godek2 laptop nyer dah transfer pun, then save to my thumbdrive..

Lunch kat Pizza..

Dah kenyang pi posing kat luar pulak..

oppss,biler mau beli ini handbag...;-) sempat jugak kitorang menjamu mata dlm nie..dlm bnyk2 yg ader, aku ader berkenan ngan dia nyer sling beg je..very the stylo (leather, brown color)..i like!! hope one day i can get it..:-)

Tujuan asalnyer...

shooping,...... tapi aku dah xingat ape yg aku beli kat dlm Parkson,..:p

n yg aku ingat aku belikan present to baby Ammar, (Lynn's baby) baby Gap Romper..chomell sgt thats romper..lupa pulak nak snap.Nanti Ammar pakai, aku nak amik gambar dia..chomel sgt budaknyer..geram aku...eeeeee....:-)

nanti2 ader baby sendiri nak beli bnyk2 baju Gap ..boleh??? heheh..aku suke sgt ngan design nyer..simple but nice (bak kata sayang..:-)

mulanya aku n sayang planning nak kasi sport shoes Adidas or Nike kat Ammar, tapi cari punya cari xde yang berkenan di hati..last2 dpt romper nie lagi beshhhh!!

No comments: