Wednesday, February 18, 2009

Finally..

Akhirnya..kami dah pun buat keputusan untuk ikut my family trip to Bandung, Jakarta n Bukit Tinggi for this coming March..yahooo!!!

Aku dah comfirm, xde keje urgent for that time n hubby also..cuak jugak aku coz mula2 tu dia emel to his boss minta permision takut2 ader keje penting, coz check dia nyer conference tak kene hari tu..tapi sok pagi nyer baru la boss nyer reply.OK!!
Lega...........:-)

Tadi aku n hubby dah pun faks kan segala pasport details..maksudnyer mmng confirm la..huhu..bukan ape, rasa macam xcaya pun ader coz mula2 tue beriya kami tak jadi ikut..coz pk keje yg nak ditinggalkan nie..last2 minute boleh jadi pulakkan..
xsabar aku nak jalan2...:-)

No comments: