Wednesday, April 29, 2009

Lupa Pulaksss..

Alamak, aku leh lupa my thumb drive yg dah aku save kan gambaq nak masukkan dlm my blog nie..sian ekin tertunggu2 :-)

Hopefully, sok sempat aku mengupload. Opss, lagipun tomorrow i bawa my laptop nie g opis, coz sok nak balik KL..saje maleh nak tinggal laptop cni. Rasanya sempat je, lgpun keje pun dah xbnyk..leh la nak bertenet jap :-)

Yei, sok balik...beshhhnyer..saat2 yg di nanti2 kan....:p
Tomorrow, i balik wif Ija n her hubby ..dropkan i kat Hentian Serdang n hubby saye tunggu saye kat ctu..

Friday pagi aku n sayang terus gerak ke Penang seawal yg mungkin..xsabaq nak balik kampung saye....Miss mama, abah, boy n adik yg masih lagi berwheel chair..patah kaki, lambat lagi leh recovery..tp dah ok sket skrg nie..dah leh gerak sendiri ngn wheel chair,..hopefully adik cepat sembuh.

Occay!!

Times To Sleep ..............

No comments: