Monday, April 6, 2009

Monday Blues...

Tido lewat punya pasal, hasilnyer aku tersengguk2 dr pas lunch time sampai la nak tunggu solat zohor..dah lepas tu ok balik, mata kembali segar bugar.maklumla dah makan kenyang ngan sejuknyer kat opis tue lagi.

”kedinginan” bak kata Manager baru kat opis aku tue. Orang Jepun tapi mau cakap Indon setiap masa..abis sume ngan cina2 kat sini dia omong2 Indon. Maklumla dah menetap sana 15 tahun. Langsung ckp Indon terus.heheh..

aku dah sampai berglove2 lagi xtahan sejuk.hahha..dah tu, hujan pulak harini bertambah2 sejukla opis.Xtahan wei..xtahan.Rasa nak dok dlm selimut je..hhehe.:-)

I nak sambung balik kisah percutian aku tu, maklumla klu dah balik jumpa suami, mmng sudah xmenyempat lagi mau update..

No comments: