Sunday, April 26, 2009

One Bright Sunday..

Ooowh, nyaman nyer cuaca harini..sejuk sepanjang hari..:-)

Lately cuaca kat JB nie sgt2 la panas..tapi harini, dari pagi tadi hujan..but now dah stop tp still lagi mendung2, syiok nie tido..sejuk aje..
tapi sape2 yang menjemur baju today mmng xakan keringla..xde langsung cahaya matahari..mujurla aku sebakul baju dah basuh semalam..

Harini just relax2 kat umah sambil ngemas ape2 yg patut, lagipun my housmate sume xde..Zue dah balik kampung, cuti kawin for 2 weeks..Minggu depan tibalah detik dia mendirikan rumahtangga ngn tunang nyer Min. Ija pulak g KL ader majlis kawin, so tinggal aku ngan Rock aje, tapi dia g buat facial now(hehhe, rjn tull)

Pagi tadi, aku bangun agak2 lewat jugak la..amik peluang weekendkan..lagipun semalam tido lewat, tunggu hubby balik dari dinner kul 2 am, then borak2...tapi larat lagi sayang kuar g kayuh beskal ke Gunung Nuang, sambil mandi air terjun..kul 7 dia kuar dr umah..oowhh, penatnyer..dah la semalam balik lewat..(ehehhe, amik peluang i xde yer?)
Skarg dia baru je sampai umah(4 pm)..penatnyerrr..nie dia tgh tido la kot..hehhe..ke layan tenet sayang?

Tgh ari tadi aku kuar sorang ke Jusco lagi, tp g beli barang2 dapur..stok masak utk minggu nie..dah malas nak makan luar, aku pun dah xtau nak order ape..masak lagi soodapp..hehhe :-)

Ermm, ape aku nak buat yer??Cuaca dah syiok nie..nak tido macam xleh tido je..erm, baca novel la kot..tp pastu gerenti aku tido punya..tula kelemahan aku, baca aderla 4, 5 bab...pastu zzzz..hehhe..tapi jap g kul 7 aku nak g amik my housemate kat Larkin,..

Novel for this week..

No comments: