Sunday, July 12, 2009

Con't...Colmar Tropicale


Went to Japanese Village. Awal2 nyer kami dah sampai sini, b4 check in. By shuttle bus, saje nak amik angin by bus,..tapi sampai2 je hujan turun renyai2..n xsempat nak jalan2 ctu kang hujan lebat pulak.Then turun la balik..g lunch dulu. Petang tu lagi sekali kami ke Japanese Village, rugi woo klu tak sampai sini...:-)

Welcome To Japanase Village

Huhu,. teringin nyer nak pakai Kimono tp ramai sgt that time yg tgg turn :D

Sejuk n nyaman sungguh kat cni ..

@ Botanical Garden...


Check in at Berjaya Hills, Bukit Tinggi. Have a romantic night here..sejuk,nyaman n tenang sekali di sini :-)

view from our room,

Our lunch at La Flamme, pizza yg sgt sedap...:-)

Dinner Chicken Kebab n mango juice...while listening the music from the life band!

I meet my bestfriend there, Yan n Shanz..betul2 happy aku time tue.Sgt2 tak sangka..kebetulan, Yan ader conference Master Course dia kat situ.N shanz pulak wif her family..n also ngn twins dia yg sangat comell..dah lama tak jumpe korang sume..N ader satu pic kat bawah tue, our Membrane Lec, Prof Fauzi yg also attend conference. Surprisingly, dia still kenal my hubby....xcited kami borak2 ngn prof n lupa pulak aku nak snap picture.

Wifi Area :-)


Yo!! Peace everybody!!!!

Thanz to hubby bawa I ke sini, SGT seronok kan?? Insyaallah..next2 time kite g jalan2 lagi :-)

No comments: