Saturday, July 25, 2009

Finally, got my own Insurance..

Finally, i have my own insurance..Prudential BSN Takaful!

Since almost 28 years my life, aku guna insurance under my family yg abah dah buat tuk kami sume..under MAA Insurance..skrg dah leh tolak nama aku la.:-)

Alhamdulillah, perlindungan kami suami isteri dah bermula...


Policy Insurance

Our Medical Card..For me extra Takaful Puteri (tuk sakit2 pompuan)

Actually, kami dah register join wif this insurance since last month lagi.Tapi malam nie baru dapat jumpa ngn our ejen. Maklumla aku sll je bz weekend..but this week tak balik n hubby pun xdatang cni,(sbb i nak bg dia peluang ride sepuas-puasnyer this weekend..heheh..malam nie pun dia ader ride kat Putrajaya..yg asalnyer kat Damansara tapi last minute tuko plan)

Aku sangat2 berpuas hati ngn this insurance coz panel nyer sangatla banyak n mostly KPJ hospital.dah xyah risau if warded kat KPJ ke..everything will be paid! Yang lain2 tawaran pun sangat memuaskan hati.Banyakla faedahnyer :-)


No comments: