Saturday, July 25, 2009

I'm waiting for u sayang..

Heheh..bunyi macam tunggu nak balik dr mana2 je:-p

Padahal kat Putrajaya je pun :-)

Putrajaya Critical Mass (PCM) bike ride


Dah 1 am already, tp mata belum nak lelap lagi.Still segar bugar.Esok leh bangun lambat cket dr biasa.Tp sok nak g opis jugak..xtaula nak masuk kul bape.Tgk pada tahap bangun pagi aku kul bape..heheh..Sayang pun lom sampai umah lagi.Malam nie dia g ride kat Putrajaya.N tadi aku call tengah lepak2 kat mamak ngn geng2 nyer..jap g sampai nak sembang2 dulu. baru I leh tido..winduuu :-)
Dah start assigned project baru. N ader banyakkkkkk keje nak dibuat.So sok kene g opis OT! Siapkan keje mana2 yg patut.Sampai petang la kot rasanya..tengokla tahap kerajinan aku.lagipun xde ape nak dibuat sok, plan nak masak nasi beriani ngn Lidia pun xjadi..hehe..cancel last minute due tue our workload yg sgt bnyk tiba2 nie..n schedule pun agak2 padat.kena la korbankan masa weekend aku nie..


ok la, rajin pulak sekali harung 3 entry terus satu malam..hehehe..bubbye!!Gudnite ..

No comments: