Wednesday, July 15, 2009

Yei!! Mau pergi Makan Sup Tulang...

Kejap lagi, aku n Ija mau pergi makan Sup Tulang kat Setia Tropika. ZZ Sup Tulang yg sangat sedap.Tapi b4 tu kami nak g ngantar Zue ke Larkin, she will going to KL.Esok dia nak g Bandung honeymoon!!

Arggh, bestnyer g Bandung..xkisah la mana2 pun janji jalan..hehhe..syioknyer g jalan2.Teringat aku, time aku ke Bandung aritu.Tak sempat nak shopping sgt, satu outlet je dapat pergi..itu pun sempat la jugak 5 helai baju..huhu.murah2 kan..:-)

Insyaallah, kami akan ke sana sekali lagi untuk memuaskan hati shopping yg xmenjadi aritu.Lagipun mama n abah pun dah janji nak g skali n also nak bawa adik yg xcident tue.Dia pun skrg dah ok, xnaik whellchair lagi, dah bertongkat..pasni dah leh jalan tanpa guna tongkat,boleh la ikut skali..

ok, nak mandi manda then siap2 g makan..nyum2..lapor nyerrr!!

No comments: