Monday, July 13, 2009

::UpDaTe LaSt WeEkeNd::

Owwh, dah lama sangat tak update cerita weekend seperti selalu..Dah berapa weekend dah terlepas..xpe, nanti slow2 I citer balik(klu ingat base on pic2 yg ader)..hehe..

Dah ader internet nie xdela bohhsan sgt malam2 aku kat umah..klu tak mau jenuh aku beli novell sbb xtau nak buat apekan?hehhe..tp xbeli pun..borrow ngn MIL je..mak ader bnykkkkkk latest novel, bole pinjam..;-)

Sabtu lepas, bangun2 tido I g tapaukan nasi lemak n roti canai yg sangat sedap..kat taman depan umah tue..Burrpp, alhamduliallh, kenyang habis sume masuk perut..

Perut dah kenyang ape lagi, terus g jalan2..aktiviti petama, g JJ Tebrau City..saja jalan2 tgk barang..n hubby lak nak mencari running shoes nyer..tp xde hasil, sume xberkenan..

Stop dulu cari kasut, n we had lunch at Kenny Rogers..nyum2..dah kenyang pun still berselera bole masuk lagi..



Pastu aktiviti seterusnyer ke Angsana, cari kasut lagi.At last berjaya jugak dan inilah running shoes yg di cari2..:-)


Dah penat2 jalan petang kami balik umah rehat kejap..mandi manda n malamnyer we had dinner at Singgah Selalu yg sngt ramai org...almost 10 minutes jugak la berdiri nak dapat tempat..huhu..sabar jerla..
Menu kami ialah Nasi Goreng Seafood Tempayaki n makanan wajib klu g situ,semestinyer..tauhu bakar..
erkk, kenyang lagi..dah la dinner pun kul 10 lebih..huhu leh bayangkan tahap kekenyangan kami..mujuqla xorder nasi putih n lauk pauk bagai..klu tak maunyer membazirrr!!

Pastu konon2 nyer nak g jalan2 lagi ke Danga Bay, tp dah xlarat sgt dah..kaki lenguh jalan siang tadi xabis2 lagi..balik umah layan tv terus zzz…


Sunday,

Bangun lewat kul 11 breakfast kat luar..then kami ke Tesco Tebrau, ingat nk beli barang2 dapur nak masak tuk weekday nie..tp ya rabbi ramai nyer org..usung troli pun asyik2 berlanggar je terus aku tinggal je troli, kami ke Pasar Smart..haha..senang..sume ader kat ctu..lgpun saje bawa hubby I nie g pasar basah..xpernah kot dia g pasar cenggitu..hehe..nanti2 dah ader umah dok skali kene biasala yer sayang..

Dah abis beli ape2 yg patut, then terus ke Larkin, antar sayang balik bus kul 2.30pm..yg lain2 seperti biasa hidup kembali bersama kawan2 housemate ku..:-)ok..cukup detail story minggu niie..

Sambil2 tunggu wife bersiap, layan tenet dulu la..

**all the pic snap using camera hp je, xbawa camera compact pun**

No comments: